Voita itsellesi uudet talvirenkaat!

Voita itsellesi talvirengassarja katsastamalla autosi Gurulla!

 

Älä anna talven yllättää, tuo autosi Siilinjärvelle katsastukseen ja osallistut talvirengassarjan arvontaan! Arvomme Hankook Winter I*Pike RS+ rengassarjan kaikkien Katsastusasema Gurulla 11.11.2017 mennessä asioineiden kesken. Kyseinen malli sijoittui Tekniikan Maailman 2017 talvirengastestissä sijalle 2, jättäen taakseen mm. Nokian Hakkapeliitta 9. Kyseessä siis todelliset huippurenkaat ja näissähän on se lisätty nastamäärä!

Savon Rengas Kuopio sponsoroi näihin rengastyöt ja alle laiton. Paketin arvo yhteensä 500€. Rengassarja on kooltaan 205/55R16 ja se on mahdollista vaihtaa sopivampaan, jos ei kokonsa vuoksi taikka muutoin ole sopiva voittajan autoon. Voittoa ei kuitenkaan voi vaihtaa rahaksi.

Arvonnan säännöt: Yksi arpalipuke/asiakas/käyntikerta. Osallistua voit useamman kerran. Moninkertaistat mahdollisuutesi voittaa käyttämällä useamman auton katsastuksessa. Kannattaa muuten vinkata kaverille, sekä sille naapurin mummolle joka ei käytä Facebookkia. Näin myös kaverilla ja naapurin mummolla on mahdollisuus voittaa. Muistathan että arvontaan osallistut myös tuomalla muualla hylätyn auton jälkitarkastukseen tai esimerkiksi käyttämällä rekisteröintipalvelujamme! Facebook ei ole mukana arvonnassa. Saa jakaa ja tykätä!

Palvelemme arkisin 8-18 ja lauantaisin 9-14. Tervetuloa!

kartta

33 255 kommenttia